Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- hver torsdag
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Kirsebærlaurbær
Prunus Herbergii 150cm
PRIMA FÆRDIG HÆK®

Kirsebærlaur 'Herbergii' er en flot med sine aflange mørkegrønne blade. Den egner sig både til at som klippet eller som uklippet hæk. Forbliver den uklippet vil den få flotte hvide blomster og derefter mørke, næsten helt sorte bær. Den er let at klippe og danner en flot stedsegrøn hæk. Herbergii tåler både sol og skygge og stiller ikke særlige krav til jordbunden. Herbergii PRIMA FÆRDIG HÆK® er en flot og tæt hæk fra første dag, som vil kunne afskærme og give læ med det samme. Den vokser omkring 10cm det før år, hvor planten vender sig til nye omgivelser. Fremover vokser den omkring 15cm om året.
Klik for at se forslået tilkøb til denne vare
150cm høj
Plantes ca. 3 pr. meter
Vandes det første år
Vokser ca. 15cm om året
Leveres i potte

100,-

Denne vare har gratis levering

Ikke på lager

Kirsebærlaurbær
Info

Kirsebærlaurbær

Kirsebærlaurbær er en smuk stedsegrøn busk, som findes i et utal af sorter, nogen med smalle, andre med store blade. Den kan tolerere skygge og kan producere flotte hvide blomster om foråret, som efterfølgende vil give næsten sorte bær, der lokker fugle til. Kirsebærlaurbær bruges ofte som hæk, men den kan også stå flot enkeltstående.

PLANTNING
Grav en rende hvor jorden er løsnet både i dybden og bredden svarende til 2 gange potten/klumpens højde, svarer normalt til omkring 2 spadestik (40cm). Vi anbefaler at iblande komposteret kogödsel/jordforbedring og Bio planteaktivator i renden inden plantning, Planterne skal være gennemvædet inden plantning. De må ikke plantes dybere end at jorden lige dækker jordklumpen med max 1-2 cm jord. Vigtigt at jorden bliver trykket godt til omkring klumpen hele vejen rundt. Der vandes til slut grundigt

VANDING OG PASNING
Det er vigtigt, at en ny kirsebærlaurbærhæk får rigeligt med vand i de første år. Vi anbefaler at du vander grundigt 1 til 2 gange om ugen, med mindre der er væsentlig nedbør. Grundig vanding betyder at jorden er fugtig/våd 25-30 cm nede. Du må dog aldrig vande hækken hver dag, da en konstant fugtig jord vil forhindre, det naturlige luftskifte i jorden. Vi anbefaler at man udlægger en siveslange for at spare tid og vand. Det anbefales at klippe hækken i toppen og i siderne løbende, da den derved vil forgrene sig bedre, og give en tæt hæk. Giv hækken gødning 1-2 gange om året med en blandingsgødning f.eks. hæk-og stedsegrøngødning

GROGARANTI
Vi giver 1 års grogaranti på alle planteskoleplanter hjemmehørende i og/eller egnede til det danske klima – udplantede i jorden. Forudsætning for Grogaranti er fremvisning af købsbevis og at kunne sandsynliggøre en passende plantning og vedligeholdelse af gode vækstbetingelser.

Yderligere information

Højde

Type

Færdighæk

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down