Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Handel til private & erhverv

Alle aftaler på anchers.dk indgås på dansk. Alle priser er inkl. dansk moms.
Alle køb er først bindende, når Anchers Havecenter har undersøgt lagerbeholdningen på varerne i den afgivne online ordre.

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds. Fragtmænd vil dog stadig modtage din leverings oplysninger.
Vi vil aldrig sende dig uønskede mails.
Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Betaling

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25 % moms.

Betalingskort Hos Anchers Havecenter APS kan du betale med visa/dankort. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Anchers Havecenter ApS.

Det er helt sikkert at handle med betalingskort hos os. Der kan kun trækkes det beløb du har godkendt og kun en gang. Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via krypteret SSL forbindelse (Secure Soket Layer) Det er kun PBS der har adgang til dataerne vedr. betalingen.

Hverken Anchers Havecenter APS eller andre uvedkommende har mulighed for at se se data der udveksles.

Grogaranti

Vi giver 1 års Grogaranti på alle planteskoleplanter hjemmehørende i og/eller egnede til det danske klima – udplantede i jorden. Forudsætning for Grogaranti er fremvisning af købsbevis og at kunne sandsynliggøre en passende plantning og vedligeholdelse af gode vækstbetingelser.

Forbehold for trykfejl

Moms er inkluderet i alle priser. Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørsvigt, og udsolgte varer.

Fortrolighed

Hos Anchers Havecenter APS er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vi garanterer at ingen andre får adgang til dem.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra vareren er leveret. Fortryder du købet skal du for egen regning sende varerne retur til nedenstående adresse senest 14 dage efter modtagelsen. Varerne kan kun returneres såfremt de ikke er beskadiget. Er de i en tilstand som forringer salgsværdien, kan de ikke returneres. Benytter du din fortrydelsesret, vil du få dine penge tilbage, efter vi har modtaget varen retur og har haft lejlighed til at undersøge dem.

Reklamationer

Varerne er omfattet af købelovens regler 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan reklamere over fejl eller mangler ved vare som er opstået inden 2 år efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejlen skyldes manglende vanding, manglende vedligeholdelse, meget hård frost eller manglende vedligeholdelse i alt almindelighed. Alle reklamationer skal meddeles til Ancher Havecenter ApS inden for rimelig tid og ved forevisning af Kvittering for købet.
Anchers Havecenter APS
Kildebrøndevej 54
2670 Greve
Tlf.: 43 69 05 46
cartphone-handsetmenuchevron-down