Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

OSMO Bio Plante Aktivator 5Kg

Passer sammen med:

349,-

Sendes med GLS i hele Danmark. Leveringsprisen beregnes på kurv/checkout

61 på lager

Total:
Pr. stk:
Beskrivelse
Info

Myco Plante Aktivator er 100% organisk gødning med humusstoffer, tang, mykorrhiza og bakterier - godkendt til økologisk dyrkning.

Myco Plante Aktivator medvirker til, at den naturlige biologi i din jord fortsat er optimal, da den øger antallet af gavnlige svampe og bakterier i jorden. Når der er masser af liv i din jord, hindres mange af planternes sygdomme og skadedyr, fordi planterne holdes i optimal kondition. Produktet er en helt unik blanding af organiske næringsstoffer, tang, organiske humuspartikler og en solid pakke med Mykorrhiza-svampe samt mikroorganismerne Bacillus sp. og Azospirillium sp. OSMO®Myco Plante Aktivator er miljøvenligt og bæredygtigt. Alle ingredienser er godkendt til økologisk produktion.

Myco Plante Aktivator blandes med havejord eller krukkejord. Følg doseringen og bland produktet grundigt med have- eller krukkejorden. Fyld nu plantehullet eller krukken med den blandede jord. Vand godt til efter plantningen. Brug også Myco Plante Aktivator i forbindelse med jordforbedring sammen med kompost eller andre jordforbedringsprodukter.

Produktet kan bruges til følgende plantegrupper: Stueplanter, Sommerblomster, Stauder, Krydderurter, Grøntsager i drivhus eller bed, frugt- og bærbuske, roser, slyngplanter, træer og frugttræer, nyplantede hække.

Myco Plante Aktivator er ikke anvendelig sammen med surbundsplanter, da de kræver helt særlige typer Mykorrhiza typer.

Yderligere information

Vægt 5 kg
5 Kg rækker til

Ca. 100 planter

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down