Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Binderiet

Binderiet

Besøg vores butik i Greve eller ring og bestil blomster hos vores dygtige blomsterdekoratører.

Afhent eller få leveret i nærliggende byer af Greve. 
Tlf: 31 49 65 48
Kildebrøndevej 50
2670 Greve

Bryllup

Vores dygtige blomsterdekoratører laver alt fra brudebuketter, brudepigebuketter, borddekorationer, knaphulsblomster, alterbuketter og pynt til stolerækker.

Begravelse

Bestil smukke bårebuketter, båredekorationer, kranse, pynt til stolerækker og kistepynt. Mulighed for afhentning eller få leveret til kirken samt at få påsat kistepynt.

Konfirmation

Vi laver flotte konfirmationsbuketter samt bord- og buffetdekorationer. Har du andre ønsker, er vores blomsterdekoratører altid klar til at hjælpe.

Jul

Hos Anchers elsker vi julen. I juletiden vil det være muligt at finde et bredt udvalg af juledekorationer lavet af vores dekoratører. Har man lyst til at lave sine egne dekorationer, er der også mulighed for at købe pynt, ler, lys samt meget mere til at lave sin helt unikke dekoration. Vi tilbyder også et udvalg af julebuketter samt mange andre spændende ting.

Højtider

Der er mange højtider som kræver flotte blomster. Det kan f.eks. være mors dag, fars dag, valentinsdag eller til studenten. Udover flotte buketter laver vores blomsterdekoratører selvfølgelig også dekorationer og gaveæsker.

Og meget mere...

Vi tager med glæde imod specielle ønsker, som ikke ellers beskrives på denne side. Vi har også et bredt udvalg af gaveæsker, vin og chokolade.
cartphone-handsetmenuchevron-down