Anchers Planteskole

Ud over vores store arealer med planter og produkter, har vi en stor planteskole, der dækker et areal på lidt over 6000m², med alt hvad man kan ønske sig af planter til haven. Den er inddelt i mange mindre plantecentre, der er bl.a. 700 m² overdækket areal til roser, stauder og slyngplanter, samt en “drive-in” afdeling til afhentning af større hækplanter/klumpplanter. Så det er rimelig let at finde de forskellige varegrupper og produkter. Sortimentet er meget stort og vi tilstræber altid at have de mest almindelige standardvarer hjemme i rigelige mængder, så du ikke skal gå forgæves.

Surbundsafdeling

I vores plantecenter med Surbundsafdelingen finder du planter som Rhododendron, Azalea, Lyng, Pieris og mange flere. Udvalget er rigtig stort og når rhododendronerne blomstrer i det sene forår, er her virkeligt smukt.

Men afdelingen har masser at byde på hele sæsonen og med lidt kyndigt hjælp fra vores kompetente gartnere, er her virkelig mulighed for at kombinere en fryd for øjet.

Allétræer & små opstammede træer

Er du til store træer som f.eks. prydkirsebær, skal du have Allé træer. De står i hjørnet af vores planteskole og rager op over alt det andet, så dem tager man ikke fejl af. De findes i mange størrelser og varianter. Skal du bruge ekstra store varer til f.eks. parkanlæg eller midt på gårdspladsen, klarer vi også den.

Træerne kan bestilles i næsten alle tænkelige størrelser og plantningen kan vi også arrangere for dig. Du finder også en stor sektion med opstammede træer i mange størrelser og varianter. Her er både blomstrende, løvfældende og stedsegrønne samlet.

Stedsegrønt og blomstrende buske

I vores plantecenter med stedsegrønt og blomstrende buske finder du en sektion med stedsegrønt i alle afskygninger, fra de helt små langsomt voksende til “store” træer.

Du finder også en stor sektion med blomstrende buske, både de almindelige kendte og de spændende utraditionelle arter og sorter. Til dem som gerne vil have noget der ser ud af noget med det samme, har vi “buske i en fart” som er store overstørrelsesbuske og udvalget er efterhånden ret stort.

Lækkerier & Specialiteter

Når nu man slider og slæber i haven for at holde den pæn, må der jo godt være noget ekstra spændende at fryde sig over. Derfor har vi altid et varieret sortiment af det som vi kalder lækkerier og specialiteter. Det kunne f.eks. være store stedsegrønne have-bonsai eller smukke formklippede buksbom spiraler, kegler, kugler. Alt sammen noget der gør haven lidt mere spændende at opholde sig i.

Grogaranti

Vi giver 1 års Grogaranti på alle planteskole planter hjemmehørende i og/eller egnede til det danske klima – udplantede i jorden. Forudsætning for Grogaranti er fremvisning af købsbevis og at kunne sandsynliggøre en passende plantning og vedligeholdelse af gode vækstbetingelser.