Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Avnbøg
Carpinus Betulus 60-100cm
Barrod

Bundt af 10 stk.

Ikke på lager

Levering til 89,-

Beskrivelse
Avnbøg
Info

Avnbøg er en flot og populær hæk, som ses i mange danske haver. Bladene er karakteristiske med sine takkede kanter og danner et flot udtryk. Avnbøg er en robust og solid hæk, som trives mange steder og kan håndterer vind. Avnbøg holder på sine blade, de bliver til en flot orange/brune farve og sidder på planten det meste af vinteren.

Avnbøg

Avnbøg er en løvfældende hæk, med grønne savtakkede blade. Bladene får brunlige høstfarver og de beholder delvis bladene vinteren over. Trives i sol og halvskygge. Tåler skygge.

PLANTNING
Grav en rende hvor jorden er løsnet både i dybden og bredden svarende til 2 gange potten/klumpens højde, svarer normalt til omkring 2 spadestik (40cm). Vi anbefaler at iblande komposteret kogödsel/jordforbedring og Bio planteaktivator i renden inden plantning, Planterne skal være gennemvædet inden plantning. De må ikke plantes dybere end at jorden lige dækker jordklumpen med max 1-2 cm jord. Vigtigt at jorden bliver trykket godt til omkring klumpen hele vejen rundt. Der vandes til slut grundigt

VANDING OG PASNING
Det er vigtigt, at en ny avnbøghæk får rigeligt med vand i de første år. Vi anbefaler at du vander grundigt 1 til 2 gange om ugen, med mindre der er væsentlig nedbør. Grundig vanding betyder at jorden er fugtig/våd 25-30 cm nede. Du må dog aldrig vande hækken hver dag, da en konstant fugtig jord vil forhindre, det naturlige luftskifte i jorden. Vi anbefaler at man udlægger en siveslange for at spare tid og vand. Det anbefales at klippe hækken i siderne løbende, da den derved vil forgrene sig bedre, og give en tæt hæk. Giv hækken gødning 1-2 gange om året med en blandingsgødning f.eks. hæk-og stedsegrøngødning

GROGARANTI
Vi giver 1 års grogaranti på alle planteskoleplanter hjemmehørende i og/eller egnede til det danske klima – udplantede i jorden. Forudsætning for Grogaranti er fremvisning af købsbevis og at kunne sandsynliggøre en passende plantning og vedligeholdelse af gode vækstbetingelser.

Yderligere information

Højde

Hæktype

Barrodshæk

Anbefalet pr. meter

4-5 stk.

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down