Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Thuja
Smaragd 80-100cm

Udsolgt

Levering til 89,-

-7 på lager
Beskrivelse
Thuja
Info

Sorten Smaragd er et stedsegrøn nåletræ med tæt og pyramideformet vækst. Den er velegnet som hækplante og solitært. Kan blive op til 3-4 m høj og 1 meter bred. Den trives godt i almindelig god, næringsrig og veldrænet havejord. Plantes i sol til halvskygge.

Thujahæk

Thuja er en flot tæt stedsegrøn hæk, der på især sorten brabrant kan komme små kogler på. Klippes den ofte kan den danne en hel flad og tæt ´mur´. Den trives i sol og halvskygge. Thuja bruges ofte som hæk, men den kan også stå flot enkeltstående.

PLANTNING
Grav en rende hvor jorden er løsnet både i dybden og bredden svarende til 2 gange potten/klumpens højde, svarer normalt til omkring 2 spadestik (40cm). Vi anbefaler at iblande komposteret kogödsel/jordforbedring og Bio planteaktivator i renden inden plantning, Planterne skal være gennemvædet inden plantning. De må ikke plantes dybere end at jorden lige dækker jordklumpen med max 1-2 cm jord. Vigtigt at jorden bliver trykket godt til omkring klumpen hele vejen rundt. Der vandes til slut grundigt

VANDING OG PASNING
Det er vigtigt, at en ny thujahæk får rigeligt med vand i de første år. Vi anbefaler at du vander grundigt 1 til 2 gange om ugen, med mindre der er væsentlig nedbør. Grundig vanding betyder at jorden er fugtig/våd 25-30 cm nede. Du må dog aldrig vande hækken hver dag, da en konstant fugtig jord vil forhindre, det naturlige luftskifte i jorden. Vi anbefaler at man udlægger en siveslange for at spare tid og vand. Det anbefales at klippe hækken løbende for en tæt hæk. Giv hækken gødning 1-2 gange om året med en blandingsgødning f.eks. hæk-og stedsegrøngødning

GROGARANTI
Vi giver 1 års grogaranti på alle planteskoleplanter hjemmehørende i og/eller egnede til det danske klima – udplantede i jorden. Forudsætning for Grogaranti er fremvisning af købsbevis og at kunne sandsynliggøre en passende plantning og vedligeholdelse af gode vækstbetingelser.

Yderligere information

Højde

Anbefalet pr. meter

2-3 stk.

Hæktype

Potteplante

Passer sammen med:

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down