Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Rødbøg
Fagus Sylvatica Purpurea 150cm
PRIMA FÆRDIG HÆK ®

Rødbøg er unik i det den danner en flot rød hæk, som kan give en speciel kontrast i haven imellem alt det grønne. Om efteråret bliver rødbøgens blade til en flot brun farve som den holder på langt hen af vinteren. Fordi en rødbøg beholder sine blade det meste af året, er den specielt god til afskærmning og til at danne læ. Rødbøg kan både tåle sol og vind. Vi anbefaler at klippe hækken 2 gange om året, til juni og igen om vinteren. Med en FÆRDIGHÆK får man en meget flot, tæt og kraftig hæk, som betyder at du kan få afskærmet fra dag 1.
Klik for at se forslået tilkøb til denne vare
Salgshøjde 150cm
Plantes ca. 3 pr. meter
Vandes det første år
Vokser ca. 20cm om året
Leveres som klumpplante

464,-

Denne vare har gratis levering

Højde: 150cm

Pristabel

Antal Rabat (%) Pris
5 - 19 464,-
20 - 59 12.93 % 404,-
60 - 119 22.2 % 361,-
120+ 26.29 % 342,-
Total:
Pr. stk:
Bøg
Info

Bøgehæk

Bøg er en løvfældende hæk, som beholder de fleste af sine blade vinteren over. Den får flotte grønne blade i foråret, som i efteråret skifter til orange/brunlige nuancer. Den trives i både sol og halvskygge.

PLANTNING
Grav en rende hvor jorden er løsnet både i dybden og bredden svarende til 2 gange potten/klumpens højde, svarer normalt til omkring 2 spadestik (40cm). Vi anbefaler at iblande komposteret kogödsel/jordforbedring og Bio planteaktivator i renden inden plantning, Planterne skal være gennemvædet inden plantning. De må ikke plantes dybere end at jorden lige dækker jordklumpen med max 1-2 cm jord. Vigtigt at jorden bliver trykket godt til omkring klumpen hele vejen rundt. Der vandes til slut grundigt

VANDING OG PASNING
Det er vigtigt, at en ny bøgehæk får rigeligt med vand i de første år. Vi anbefaler at du vander grundigt 1 til 2 gange om ugen, med mindre der er væsentlig nedbør. Grundig vanding betyder at jorden er fugtig/våd 25-30 cm nede. Du må dog aldrig vande hækken hver dag, da en konstant fugtig jord vil forhindre, det naturlige luftskifte i jorden. Vi anbefaler at man udlægger en siveslange for at spare tid og vand. Det anbefales at klippe hækken i siderne løbende, da den derved vil forgrene sig bedre, og give en tæt hæk. Giv hækken gødning 1-2 gange om året med en blandingsgødning f.eks. hæk-og stedsegrøngødning

GROGARANTI
Vi giver 1 års grogaranti på alle planteskoleplanter hjemmehørende i og/eller egnede til det danske klima – udplantede i jorden. Forudsætning for Grogaranti er fremvisning af købsbevis og at kunne sandsynliggøre en passende plantning og vedligeholdelse af gode vækstbetingelser.

Yderligere information

Højde

Hæktype

Færdighæk

Anbefalet pr. meter

3 stk.

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down