Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Liguster
Vul. ’Liga’ 210-230cm
Herkules

Højde: 210-230cm
Gartneren anbefaler at plante 3 stk. pr. løbende meter.
Indtast ønsket længde hæk:meter.
Antal:

Pristabel

Antal Rabat (%) Pris
5 - 9 385,-
10 - 19 11.69 % 340,-
20 - 59 20.26 % 307,-
60 - 119 26.75 % 282,-
120+ 32.73 % 259,-
Total:
Pr. stk:

Denne vare har gratis levering

På online lager
Beskrivelse
Liguster
Info

Liguster Liga er en af de mest populære hækplanter i Danmark. Den er delvis stedsegrøn og tåler næsten at blive plantet alle steder. Den kan blomstre med cremehvide duftende blomster i juni-juli og får efterfølgende små sorte bær. Den kan vokse næsten alle steder i almindelig god, næringsrig og veldrænet havejord. Trives i sol og halvskygge. Hækken etablere sig hurtigt og kan plantes så længe man kan komme i jorden. En ligusterhæk har en flot dyb grøn farve og vokser sig både bred og høj.

Læs vores guide til Færdighæk og Herkules hæk her.

Ligusterhæk

Liguster er en flot tæt delvis stedsegrøn hæk, med små mørkegrønne blade. Den kan blomstre med små cremehvide blomster i juni-juli og vil efterfølgende få små sorte bær. Den trives i sol til halvskygge.

PLANTNING
Grav en rende hvor jorden er løsnet både i dybden og bredden svarende til 2 gange potten/klumpens højde, svarer normalt til omkring 2 spadestik (40cm). Vi anbefaler at iblande komposteret kogödsel/jordforbedring og Bio planteaktivator i renden inden plantning, Planterne skal være gennemvædet inden plantning. De må ikke plantes dybere end at jorden lige dækker jordklumpen med max 1-2 cm jord. Vigtigt at jorden bliver trykket godt til omkring klumpen hele vejen rundt. Der vandes til slut grundigt

VANDING OG PASNING
Det er vigtigt, at en ny ligusterhæk får rigeligt med vand i de første år. Vi anbefaler at du vander grundigt 1 til 2 gange om ugen, med mindre der er væsentlig nedbør. Grundig vanding betyder at jorden er fugtig/våd 25-30 cm nede. Du må dog aldrig vande hækken hver dag, da en konstant fugtig jord vil forhindre, det naturlige luftskifte i jorden. Vi anbefaler at man udlægger en siveslange for at spare tid og vand. Det anbefales at klippe hækken i siderne løbende, og gerne 2 gange om året, (1. gang gerne inden sankthans), da den derved vil forgrene sig bedre, og give en tæt hæk. Giv hækken gødning 1-2 gange om året med en blandingsgødning f.eks. hæk-og stedsegrøngødning.

GROGARANTI
Vi giver 1 års grogaranti på alle planteskoleplanter hjemmehørende i og/eller egnede til det danske klima – udplantede i jorden. Forudsætning for Grogaranti er fremvisning af købsbevis og at kunne sandsynliggøre en passende plantning og vedligeholdelse af gode vækstbetingelser.

Yderligere information

Højde

Hæktype

Klumpplante

Anbefalet pr. meter

2.5 stk.

Passer sammen med:

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down