Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Bøg
Fagus Sylvatica 180cm
PRIMA FÆRDIG HÆK®

Højde: 180cm
Gartneren anbefaler at plante 3 stk. pr. løbende meter.
Indtast ønsket længde hæk:meter.
Antal:

Pristabel

Antal Rabat (%) Pris
5 - 9 511,-
10 - 19 7.44 % 473,-
20 - 59 13.89 % 440,-
60 - 119 20.74 % 405,-
120+ 27.2 % 372,-
Total:
Pr. stk:

Denne vare har gratis levering

På online lager
Beskrivelse
Bøg
Info

Bøg har sine kendte flotte grønne blade fra maj hen til efteråret. Derefter vil bladene falme og få en varm og flot orange farve. En bøgehæk taber ikke sine blade hen over vinteren, hvilket gør at den er specielt god til at afskærme og at danne læ. Bøg er en hårdfør plante og kan plantes så længe man kan komme i jorden. Den trives godt i de fleste jordtyper og tåler skygge og vind. Vi anbefaler at klippe den 2 gange om året, juni og til vinter. Med PRIMA FÆRDIG HÆK® får man en meget flot, tæt og kraftig hæk, som betyder at du kan få afskærmet fra dag 1.

Læs vores guide til Færdighæk og Herkules hæk her.

Bøgehæk

Bøg er en løvfældende hæk, som beholder de fleste af sine blade vinteren over. Den får flotte grønne blade i foråret, som i efteråret skifter til orange/brunlige nuancer. Den trives i både sol og halvskygge.

PLANTNING
Grav en rende hvor jorden er løsnet både i dybden og bredden svarende til 2 gange potten/klumpens højde, svarer normalt til omkring 2 spadestik (40cm). Vi anbefaler at iblande komposteret kogödsel/jordforbedring og Bio planteaktivator i renden inden plantning, Planterne skal være gennemvædet inden plantning. De må ikke plantes dybere end at jorden lige dækker jordklumpen med max 1-2 cm jord. Vigtigt at jorden bliver trykket godt til omkring klumpen hele vejen rundt. Der vandes til slut grundigt

VANDING OG PASNING
Det er vigtigt, at en ny bøgehæk får rigeligt med vand i de første år. Vi anbefaler at du vander grundigt 1 til 2 gange om ugen, med mindre der er væsentlig nedbør. Grundig vanding betyder at jorden er fugtig/våd 25-30 cm nede. Du må dog aldrig vande hækken hver dag, da en konstant fugtig jord vil forhindre, det naturlige luftskifte i jorden. Vi anbefaler at man udlægger en siveslange for at spare tid og vand. Det anbefales at klippe hækken i siderne løbende, da den derved vil forgrene sig bedre, og give en tæt hæk. Giv hækken gødning 1-2 gange om året med en blandingsgødning f.eks. hæk-og stedsegrøngødning

GROGARANTI
Vi giver 1 års grogaranti på alle planteskoleplanter hjemmehørende i og/eller egnede til det danske klima – udplantede i jorden. Forudsætning for Grogaranti er fremvisning af købsbevis og at kunne sandsynliggøre en passende plantning og vedligeholdelse af gode vækstbetingelser.

Yderligere information

Højde

Hæktype

Klumpplante

Anbefalet pr. meter

3 stk.

Passer sammen med:

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down