Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Paradistræ
Crassula Ovata 35-45cm

Paradistræ - Crassula OvataParadistræ - Crassula Ovata
  • Paradistræ - Crassula Ovata
  • Paradistræ - Crassula Ovata
Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.

Original price was: 119,-.Current price is: 50,-.

Levering til 89,- Kun i byer i eller imellem Storkøbenhavn, Køge og Roskilde

-58%

Ikke på lager

Beskrivelse
Oversigt
Info
Den Lyse Placering

Paradistræ (Crassula Ovata) er en fantastisk nem stueplante at passe. Paradistræet er en sukkulent og foretrækker derfor som de fleste andre sukkulenter, en varm og tør placering.

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Højde m. potte

35-45cm

Pottestørrelse

Ø 15cm

Vanding

Lad jorden tørre helt ud mellem vandinger, og sørg for at planten ikke sopper i overskydende vand efter vanding.

Placering

Lys placering med masser af indirekte lys, men uden direkte sol (direkte sol vil gøre bladenes kanter røde). Bladene søger mod lyset, så man kan med fordel vende planten en gang imellem.

Inkl. Skjuler

Ja, varen kommer i en patineret lerkrukke som vist på billedet

Den Lyse Placering

Når vi snakker om en lys placering til en stueplante, så menes der selvfølgelig ikke ved en lampe, men vi snakker altså om naturligt sollys. Alle planter skal have sollys i et eller andet omfang, ellers kan de hverken vækste eller overleve. Den lyse placering er et sted i hjemmet hvor planten ikke står i direkte sollys hele dagen, men får en del filtreret lys. Altså et sted der er rimeligt lyst det meste af dagen, men hvor solens stråler ikke rammer planten direkte eller kun rammer i en kort stund. Grunden til at mange planter ikke trives i direkte sol er fordi i deres naturlige omgivelser ville de leve i skovbunden af en jungle, som er domineret af store træer som danner skygge for meget af det vi idag kalder for stueplanter. Får bladene en masse direkte sol vil de blive svitsede og få grimme plamager, eller planten simpelthen tørrer ud hurtigere end den kan nå at suge nyt vand. Og så kan der jo blive meget varmt om sommeren, så visse planter vil nærmest begynde at koge hvis de udsættes for meget direkte sol.
Stueplanter i en lys placering

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down