Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

iMOW 6
Robotplæneklipper

iMOW 6
  • iMOW 6

16.995,-

Sendes med GLS i hele Danmark. Leveringsprisen beregnes på kurv/checkout

2 på lager

Total:
Pr. stk:
Beskrivelse
Info

STIHL iMOW 6 robotplæneklipperen er din pålidelige hjælper til fuldautomatisk plænepleje takket være det kraftige lithium-ion-batteri, der sikrer uafbrudt drift i lang tid. Denne selvkørende robotplæneklipper klarer effektivt plæner på op til 3.000 m² og stigninger på op til 40 %. Med 3 fritsvingende knive i Disc-Cut System opnår den et præcist snit med høj hastighed, og det fintklippede græs genbruges direkte som naturlig gødning til din græsplæne.

iMOW 6 er udstyret med integrerede sensorer, der gør den i stand til automatisk at ændre retning ved kontakt med forhindringer. Den nærmer sig forsigtigt objekter ved hjælp af ultralydssensorer og justerer hastigheden for at sikre en tæt klipning uden at forstyrre dem. Intelligente vendemanøvrer sikrer også en effektiv klipning på selv de mest trange steder, mens hældningssensorerne justerer hastigheden for et jævnt resultat på ujævnt terræn.

Betjeningen er enkel og intuitiv med få trykknapper, der suppleres af stemmestyringsfunktionen, og den aktuelle status vises klart på LED-panelet. Med MY iMOW appen kan du nemt styre iMOW 6 via Bluetooth eller wi-fi, hvor du kan justere klippehøjden, oprette klippeplaner og spore din robotplæneklipper. Regnsensoren giver dig mulighed for at tilpasse klipningen baseret på vejret.

Installationen kræver det passende installationskit afhængigt af din haves størrelse. Mens iMOW 6 overholder alle sikkerhedsstandarder, er det vigtigt at huske, at det ikke er legetøj. Hold altid børn, voksne og kæledyr væk fra arbejdsområdet, når iMOW er aktiv. Yderligere oplysninger findes i brugermanualen.

Yderligere information

Maks. plæneareal m²

3.000

Maks. hældning %

40

Klippebredde cm

28

Min. klippehøjde mm

20

Maks. klippehøjde mm

60

Vægt kg

15

Maks. klippetid pr. opladning (80%) min

135

Maks. klippetid pr. opladning (100%) min

150

Opladningstid hurtigopladning (80%) min

75

Opkobling

Bluetooth, Wi-Fi

Lignende varer

-18%
RMA 2 RPV
RMA 2 RPV
Robotplæneklipper
Uden batteri/oplader

Original price was: 5.999,-.Current price is: 4.895,-.

-13%
SEA 20
SEA 20.0 sæt Håndstøvsuger

Original price was: 1.150,-.Current price is: 999,-.

1 2 3 13
cartphone-handsetmenuchevron-down