Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Deko træskive
Sort
L22 x B8 x H34cm

299,-

Sendes med GLS i hele Danmark. Leveringsprisen beregnes på kurv/checkout

4 på lager

Total:
Pr. stk:
Beskrivelse
Info

Julefigurer – Skab hyggelig julestemning med charmerende dekorationer
Gør dit hjem ekstra festligt med vores brede udvalg af julefigurer. Uanset om du er til klassiske julemænd og julekoner eller sjove og søde figurer, finder du helt sikkert noget, der passer til din personlige juleudsmykning.

Klassiske Julefigurer
Hos os kan du finde de klassiske juleikoner som julemænd og julekoner, der tilføjer traditionel julestemning i ethvert rum. Disse figurer er perfekte til at skabe en varm og velkendt juleatmosfære.

Sjove og Fantasifulde Figurer
For dem, der ønsker lidt ekstra charme og sjov i juleudsmykningen, tilbyder vi et væld af rensdyr, pingviner, og vintage julebiler. Lad disse finurlige figurer skabe et smil hos dine gæster og børn.

Nostalgiske og Unikke Elementer
Hvis du elsker nostalgi og unikke detaljer, vil du elske vores juletog, gyngeheste og honningkagehuse. Disse figurer bringer minder om de gode gamle dage og skaber en eventyrlig stemning.

Skab Dit Eget Julelandskab
Med vores udvalg af nisser, rødkælke, og ugler kan du skabe dit helt eget julelandskab. Uanset om du ønsker en minimalistisk dekoration eller et overdådigt juleland, finder du alt, hvad du behøver i vores kollektion.

Yderligere information

Størrelse

L22 x B8 x H34cm

Farve

Sort

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down