Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- hver torsdag
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Svigermors skarpe tunge
Sansevieria
40-50cm

sansevieria i potteskjulersansevieria nærbillede af bladesansevieriasansevieria nærbillede af blade
  • sansevieria i potteskjuler
  • sansevieria nærbillede af blade
  • sansevieria
  • sansevieria nærbillede af blade
Svigermors skarpe tunge 'Sansevieria' er en populær potteplante. Dens danske navn 'Svigermors skarpe tunge' kommer af plantens aflange og spidse blade. Planten er en utrolig hårdfør og nem stueplante, som kræver varme og lys, og næsten ingen vanding. Du kan med fordel placere den et sted, hvor den kan få rigeligt lys. Planten har naturligt meget saftige blade og tåler derfor direkte sollys og meget tør luft.
Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.
40-50cm
Ø 15cm
Passer i fra Ø 15,5cm skjuler
trives i masser af lys
Tåler ikke overvanding
Se om vi leverer denne vare i din by

99,-

Indtast postnummer for at se om vi leverer denne vare i dit område.

Ikke på lager

Oversigt
Info
Den Lyse Placering

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Vanding

Tåler ikke overvanding. Vand den 1 gang om ugen om sommeren og endnu mindre om vinteren.

Pottestørrelse

Ø 15cm

Højde inkl. potte

40-50cm

Inkl. skjuler

Nej, varen leveres i en plastpotte.

Den Lyse Placering

Når vi snakker om en lys placering til en stueplante, så menes der selvfølgelig ikke ved en lampe, men vi snakker altså om naturligt sollys. Alle planter skal have sollys i et eller andet omfang, ellers kan de hverken vækste eller overleve. Den lyse placering er et sted i hjemmet hvor planten ikke står i direkte sollys hele dagen, men får en del filtreret lys. Altså et sted der er rimeligt lyst det meste af dagen, men hvor solens stråler ikke rammer planten direkte eller kun rammer i en kort stund. Grunden til at mange planter ikke trives i direkte sol er fordi i deres naturlige omgivelser ville de leve i skovbunden af en jungle, som er domineret af store træer som danner skygge for meget af det vi idag kalder for stueplanter. Får bladene en masse direkte sol vil de blive svitsede og få grimme plamager, eller planten simpelthen tørrer ud hurtigere end den kan nå at suge nyt vand. Og så kan der jo blive meget varmt om sommeren, så visse planter vil nærmest begynde at koge hvis de udsættes for meget direkte sol.
Stueplanter i en lys placering

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down