Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- hver torsdag

Stuebirk
Ficus Benjamina 'De Gantel' 110-130cm

Stuebirk, Ficus Benjamina 'De Gantel'Nærbillede af bladene på stuebirk Ficus Benjamina 'De Gantel'stuebirk ficus benjamina 'de gantel'
  • Stuebirk, Ficus Benjamina 'De Gantel'
  • Nærbillede af bladene på stuebirk Ficus Benjamina 'De Gantel'
  • stuebirk ficus benjamina 'de gantel'
Stuebirken er en fantastisk stueplante, og rimeligt nem at passe. Når stuebirken taber blade er der ingen grund til panik, planten er stedsegrøn og skifter derfor løbende sine blade ud, så den kan holde sig grøn året rundt. (Det kan variere hvor mange blade den taber)
Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.
110-130cm
Ø 24cm
Passer i fra Ø 32cm skjuler
Trives lyst uden direkte sol
Hold jorden fugtig, undgå sop
Se om vi leverer denne vare i din by

529,-

Indtast postnummer for at se om vi leverer denne vare i dit område.

3 på lager

Total:
Pr. stk:
Oversigt
Info
Den Lyse Placering

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Højde inkl. potte

110-130cm

Pottestørrelse

Ø 24cm

Placering

Trives bedst i en lys placering uden direkte sol.

Vanding

Stuebirken elsker at stå i fugtig jord, det er dog vigtigt at planten ikke sopper. Planten tager ikke skade af at tørre lidt ud, men glem den ikke i for lange perioder. Skulle din stuebirk tørre helt ud så giv den lidt vand ad gangen med et par dages mellemrum, så får planten ikke et chok over den pludselig får så meget vand.

Inkl. Skjuler

Nej, varen leveres i en plastpotte.

Den Lyse Placering

Når vi snakker om en lys placering til en stueplante, så menes der selvfølgelig ikke ved en lampe, men vi snakker altså om naturligt sollys. Alle planter skal have sollys i et eller andet omfang, ellers kan de hverken vækste eller overleve. Den lyse placering er et sted i hjemmet hvor planten ikke står i direkte sollys hele dagen, men får en del filtreret lys. Altså et sted der er rimeligt lyst det meste af dagen, men hvor solens stråler ikke rammer planten direkte eller kun rammer i en kort stund. Grunden til at mange planter ikke trives i direkte sol er fordi i deres naturlige omgivelser ville de leve i skovbunden af en jungle, som er domineret af store træer som danner skygge for meget af det vi idag kalder for stueplanter. Får bladene en masse direkte sol vil de blive svitsede og få grimme plamager, eller planten simpelthen tørrer ud hurtigere end den kan nå at suge nyt vand. Og så kan der jo blive meget varmt om sommeren, så visse planter vil nærmest begynde at koge hvis de udsættes for meget direkte sol.
Stueplanter i en lys placering

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down