Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Sommerfuglebusk 'Berries and Cream'

Sommerfuglebusk 'Berries and Cream'Sommerfuglebusk 'Berries and Cream'
  • Sommerfuglebusk 'Berries and Cream'
  • Sommerfuglebusk 'Berries and Cream'
Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.

239,-

Levering til 89,- Kun i byer i eller imellem Storkøbenhavn, Køge og Roskilde

Ikke på lager
Beskrivelse

Sommerfuglebusk 'Berries and Cream'

Giv din have et strejf af fortryllelse med Sommerfuglebusk 'Berries and Cream'. Denne pragtfulde busk, også kendt som Buddleja davidii 'Berries and Cream', er en sand skønhed med sine unikke tofarvede blomster, der starter ud i en dyb lilla farve og langsomt skifter til en fortryllende hvid nuance. Fra august til september oplever du en eksplosion af farver og duft, når denne busk springer ud i fuld blomst.

Biodiversitetens Bedste Ven

Sommerfuglebusken er ikke kun en fryd for øjet, den er også en vigtig spiller i at fremme biodiversiteten i din have. Dens nectarfyldte blomster tiltrækker en myriade af pollinatorer, herunder sommerfugle, bier og andre insekter, der arbejder sammen for at skabe et levende og blomstrende økosystem lige uden for din dør.

Passer Til Enhver Have

Med sin maksimale højde på op til 2,5 meter passer Sommerfuglebusken perfekt til enhver have. Den kan stå majestætisk som en enkeltstående busk i små haver eller indgå som en del af en større beplantning i større haver. Uanset hvor den plantes, vil dens skønhed og bidrag til haven ikke gå ubemærket hen.

 

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down