Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Sød Surkløver

Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.

49,-

Levering til 89,- Kun i byer i eller imellem Storkøbenhavn, Køge og Roskilde

Ikke på lager

Beskrivelse
Oversigt
Info

Kløveren også kaldt rød skovsyre, vil mange nok kende fra sin barndom, da man med iver ledte marker tykt og tynd i jagten på at finde en firkløver. Surkløveren er i samme familie, men selv om den ikke er kendt for at give dig held, så du ikke mindre heldig af at have den i dit hjem. Sød surkløver er nemlig en spiselig plante og med et enkelt nip af et blad, giver det hurtig mening, at planten bliver kaldt surkløver. Med sin syrlige smag, røde blade og dybgule blomster er planten ideel til at pifte madlavningen op, da den giver god smag og er visuelt tiltalende for både mund og øjne. Selvom man hurtigt kan blive fan af surkløverens smag, skal man ikke lade sit forbrug tage overhånd. Planten indeholder nemlig oxalsyre, som er giftige i store mængder, så nøjes med at give maden et syrligt pift.

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Højde

ca. 25-35cm m. potte

Pottestørrelse

Ø 15

Vanding

Hvis du derfor ikke er den mest opmærksomme vander, så fortæller surkløveren dig, hvornår det er tid til at vande. Ved vandmangel og høj varme vil bladene nemlig lukke sig sammen, for at beskytte sig selv og ser du dette, handler det bare om at give den en god overbrusning med vand.

Placering

Den søde surkløver er glad for sol og vil blomster ivrigt over sommeren, hvis den får masser af det. Derudover er det en rimelig tolerant plante, som kan tåle perioder med tørke.

Inkl. Lerpotte

Ja

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down