Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Rose 'Anna Ancher'
Renaissance Rose

Blomsten på 'Anna Ancher' rosenRose 'Anna Ancher'Blomsten på 'Anna Ancher' rosen
  • Blomsten på 'Anna Ancher' rosen
  • Rose 'Anna Ancher'
  • Blomsten på 'Anna Ancher' rosen
Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.

Passer sammen med:

135,-

Levering til 89,- Kun i byer i eller imellem Storkøbenhavn, Køge og Roskilde

4 på lager

Total:
Pr. stk:
Beskrivelse
Roser
Info

Flot sart lyserød rose med en mellem kraftig skøn duft. Anna Ancher rosen bliver ca. 100-150cm høj og er en bred og busket rose. De halvfyldte blomster bliver ca. 10 - 15cm store. Rosen er opkaldt efter skagensmaleren Anna Ancher.

Roser

Buketroser
Buketroser er oftest kendt som værende kraftigt voksende haverose med mange blomster som sidder samlet tæt i klaser. Da de forskellige rosesorter let krydses indbyrdes, findes der en varierende forskel inden for denne og andre rosengrupper.

Bunddækkeroser
Bunddækkeroser er relativ lavere, meget forgrenet og har mindre, dog er den rig på blomstring, både mængden, men også antal gange på en sæson. Den har en god evne til at dække jorden og skærme for ukrudt.

Engelske roser
De engelske roser er store, har en dejlig kraftig duft, samt tætfyldte blomster. Mange finder de engelske roser for romantiske med deres store tætfyldte blomster, derfor kendes de også som ”romantiske roser”. De engelske roser er en krydsning imellem historiske roser og moderne roser og har derfor gode egenskaber fra begge. De blomstrer længe med velduftende blomster og er hårdføre.

Historisk roser
Historiske roser er store flotte fyldte roser med vidunderlige dufte, som er forædlet før 1867 (med få undtagelser). De vil ofte fylde godt i haven og pryde med deres flotte og ofte sarte farver af hvide og røde nuancer. I mange tilfælde kan de historiske roser have en historie med sig, som kan være spændende at undersøge.

Slyngroser
Slyngrosen er et værdifuldt valg som prydplante hvis man har en begrænset plads, da den kan nemt sætte sit præg med en enkelt rankende rose op ad muren på et hus. Slyngrosen er mere sart end de fleste andre haveroser da den kræver en lun og solrig placering. Slyngrosen egner sig til espaliering op ad mur, tættehegn, eller åbne espaliers- eller pergolaer.

Storblomstrende roser
Når man i daglige tale, snakker om roser, forestiller man oftest en storblomstrende rose for sig. En plante med et væld af kronblade og en stor fyldig blomst, helst mørkerød eller lyserød blomst og en storslået duft. Trods første indskydelse findes der et bredt udvalg af sorter og farver af storblomstrende roser.

Yderligere information

Pottestørrelse

4 liter

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down