Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

OSMO Bio Plante Aktivator 700g

149,95,-

Sendes med GLS i hele Danmark. Leveringsprisen beregnes på kurv/checkout

Ikke på lager
Beskrivelse
Info

Myco Plante Aktivator er 100% organisk gødning med humusstoffer, tang, mykorrhiza og bakterier - godkendt til økologisk dyrkning.

Myco Plante Aktivator medvirker til, at den naturlige biologi i din jord fortsat er optimal, da den øger antallet af gavnlige svampe og bakterier i jorden. Når der er masser af liv i din jord, hindres mange af planternes sygdomme og skadedyr, fordi planterne holdes i optimal kondition. Produktet er en helt unik blanding af organiske næringsstoffer, tang, organiske humuspartikler og en solid pakke med Mykorrhiza-svampe samt mikroorganismerne Bacillus sp. og Azospirillium sp. OSMO®Myco Plante Aktivator er miljøvenligt og bæredygtigt. Alle ingredienser er godkendt til økologisk produktion.

Myco Plante Aktivator blandes med havejord eller krukkejord. Følg doseringen og bland produktet grundigt med have- eller krukkejorden. Fyld nu plantehullet eller krukken med den blandede jord. Vand godt til efter plantningen. Brug også Myco Plante Aktivator i forbindelse med jordforbedring sammen med kompost eller andre jordforbedringsprodukter.

Produktet kan bruges til følgende plantegrupper: Stueplanter, Sommerblomster, Stauder, Krydderurter, Grøntsager i drivhus eller bed, frugt- og bærbuske, roser, slyngplanter, træer og frugttræer, nyplantede hække.

Myco Plante Aktivator er ikke anvendelig sammen med surbundsplanter, da de kræver helt særlige typer Mykorrhiza typer.

Yderligere information

700g rækker til

Ca. 15 planter

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down