Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Muehlenbeckia Complexa

Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.

45,-

Levering til 89,- Kun i byer i eller imellem Storkøbenhavn, Køge og Roskilde

Ikke på lager

Beskrivelse
Oversigt
Info

Muehlenbeckia Complexa 'Pletter i luften' er er super alsidig plante, som kan pynte i dit hjem såvel som i din have. Planten er nemlig næsten vinterhårfør og kan bruges til alt fra bundække på lune steder i haven til krukker og ampler, hvis der vinterdækkes.

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Højde

ca. 20cm m. potte

Pottestørrelse

Ø 21

Vanding

Pletter i luften brug for at jorden konstant fugtig og må derfor ikke tørre ud mellem vandinger. Stik gerne en finger i jorden med jævne mellemrum for at tjekke jordens fugtighed

Placering

Som stueplante er pletter i luften også glimrende. Dens lange stængler fyldt med runde blade kan bruges som klatre- eller hængeplante i stuens lyse kroge og giver en luftigt, grønt sløreffekt til dit hjem.

Inkl. ophæng

Ja

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down