Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

iMOW 6 EVO
Robotplæneklipper

iMOW 6 EVO - RobotplæneklipperiMOW 6 EVO - RobotplæneklipperiMOW 6 EVO - Robotplæneklipper
  • iMOW 6 EVO - Robotplæneklipper
  • iMOW 6 EVO - Robotplæneklipper
  • iMOW 6 EVO - Robotplæneklipper

19.995,-

Sendes med GLS i hele Danmark. Leveringsprisen beregnes på kurv/checkout

2 på lager

Total:
Pr. stk:
Beskrivelse
Info

STIHL iMOW 6 EVO robotplæneklipperen med et kraftigt lithium-ion-batteri er et godt valg til klipning af store græsplæner - den overtager plæneplejen fuldt automatisk. Med 3 fritsvingende knive i Disc-Cut System kan du opnå et rent snit takket være den høje knivhastighed, og græsset fintklippes, så det igen kan bruges direkte som gødning til plænen. Plænearealer på op til 3.000 m² og stigninger på op til 45 % i terrænet håndteres effektivt. For eksempel når du klipper på skråninger, viser STIHL iMOW 6 EVO sine styrker, og med et Upgrade Kit (tilbehør) er stigninger på op til 60 % endda mulige.

Integrerede sensorer får STIHL iMOW 6 EVO til at ændre retning, når den kommer i kontakt med en forhindring. Objekter nærmes med en kontrolleret hastighed, så plænen klippes tæt på objektet, og intelligente vendemanøvrer bruges til at klippe effektivt på trange steder. Hastigheden justeres på ujævnt terræn, så der også her opnås et jævnt resultat.

Betjeningen er enkel og intuitiv via LED-panelet med blot et par trykknapper, der yderligere understøttes af stemmefunktionen. Den aktuelle status vises både via LED-panelet og lysmønstre på LED-displayet på toppen robotplæneklipperen. LED-lyset foran kan indstilles i 3 forskellige tilstande. Ved brug af MY iMOW appen kan du til enhver tid styre din robotplæneklipper via Bluetooth og wi-fi eller, hvis din robotplæneklipper bevæger sig uden for hjemmeområdet, via mobilnetværket. Du kan også indstille klippehøjden individuelt i forskellige trin, samt definere tidsvinduer for aktive tider i den ugentlige klippeplan. Uden for hjemmeområdet kan en alarm også lokalisere tyveri eller bestemme placeringen af din robotplæneklipper. Du kan også starte STIHL iMOW 6 EVO manuelt, hvis det er nødvendigt. Ved hjælp af den justerbare regnsensor kan du angive, om græsplænen skal slås i vådt vejr, eller om iMOW 6 EVO skal holde pause. Ladestationen fungerer som base for robotplæneklipperen og bruges til opladning.

Til installation skal du bruge det egnede installationssæt stærk, afhængig af størrelsen på din have. STIHL iMOW robotplæneklippere overholder alle gældende sikkerhedsstandarder. Ikke desto mindre er iMOW robotplæneklipperen ikke et legetøj. Når iMOW er aktiv, skal du holde børn, voksne og dyr væk fra arbejdsområdet. For mere information henvises til brugermanualen.

Yderligere information

Maks. plæneareal m²

3.000

Maks. hældning %

45

Max. hældning med hældningssæt %

55

Klippebredde cm

28

Min. klippehøjde mm

20

Maks. klippehøjde mm

60

Vægt kg

15

Maks. klippetid pr. opladning (80%) min

135

Maks. klippetid pr. opladning (100%) min

150

Opladningstid hurtigopladning (80%) min

75

Opkobling

Bluetooth, Wi-Fi, mobilnetværk

Lignende varer

-18%
RMA 2 RPV
RMA 2 RPV
Robotplæneklipper
Uden batteri/oplader

Original price was: 5.999,-.Current price is: 4.895,-.

-13%
SEA 20
SEA 20.0 sæt Håndstøvsuger

Original price was: 1.150,-.Current price is: 999,-.

1 2 3 13
cartphone-handsetmenuchevron-down