Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Hvidbroget Guldranke
Scindapsus Epipremnum ca. 50cm

Hvidbroget Guldranke - Scindapsus EpipremnumHvidbroget Guldranke - Scindapsus Epipremnum
  • Hvidbroget Guldranke - Scindapsus Epipremnum
  • Hvidbroget Guldranke - Scindapsus Epipremnum
Scindapsus Epipremnum 'aureum' eller bedre kendt som guldranke, er en flot slyng- klatreplante med hjerteformet blade. En guldranke kan vokse omkring 30-50cm om året, når den trives godt. Sørg for at den får masser af indirekte lys, så bladene bliver broget.
Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.
Klik for at se forslået tilkøb til denne vare
Ca. 50cm lang
Ø 12cm
Passer i Ø13,5-15cm skjuler
Tørrer let ud mellem vandinger
Lys placering uden direkte sol
Se om vi leverer denne vare i din by

79,-

Indtast postnummer for at se om vi leverer denne vare i dit område.

Ikke på lager

Oversigt
Info
Den Lyse Placering

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Højde/Længde

ca. 50cm

Pottestørrelse

Ø 12cm

Vanding

Jordens tørres let ud imellem vandinger.

Placering

Lys og varm placering uden direkte sollys. En lys placering vil gøre bladene mere broget, end en mørk.

Inkl. Skjuler

Nej, varen leveres i en plastpotte

Den Lyse Placering

Når vi snakker om en lys placering til en stueplante, så menes der selvfølgelig ikke ved en lampe, men vi snakker altså om naturligt sollys. Alle planter skal have sollys i et eller andet omfang, ellers kan de hverken vækste eller overleve. Den lyse placering er et sted i hjemmet hvor planten ikke står i direkte sollys hele dagen, men får en del filtreret lys. Altså et sted der er rimeligt lyst det meste af dagen, men hvor solens stråler ikke rammer planten direkte eller kun rammer i en kort stund. Grunden til at mange planter ikke trives i direkte sol er fordi i deres naturlige omgivelser ville de leve i skovbunden af en jungle, som er domineret af store træer som danner skygge for meget af det vi idag kalder for stueplanter. Får bladene en masse direkte sol vil de blive svitsede og få grimme plamager, eller planten simpelthen tørrer ud hurtigere end den kan nå at suge nyt vand. Og så kan der jo blive meget varmt om sommeren, så visse planter vil nærmest begynde at koge hvis de udsættes for meget direkte sol.
Stueplanter i en lys placering

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down