Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Guldpalme

Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.

98,-

Levering til 89,- Kun i byer i eller imellem Storkøbenhavn, Køge og Roskilde

Ikke på lager

Beskrivelse
Oversigt
Info

Den flotte tropiske guldpalmen er kendt for at være en af de bedste luftrensere. Den gør tør luft fugtig og den filtrer skadelige stoffer fra som formaldehyd, xylen og toluen. Til forskel fra bjergpalmen, vokser den mere oprejst og kontrolleret.

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Højde m. potte

70-80cm

Pottestørrelse

Ø 17

Vanding

Guldpalmen trives godt i fugtig jord. Jorden må gerne tørre en lille smule ud i toppen før den vandes igen. Begynder bladene af blive gule, er det et typisk tegn på overvanding.

Placering

Lys placering med masser af indirekte lys, men uden direkte sol.

Inkl. Skjuler

Nej

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down