Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Fredslilje
Spathiphyllum
Ø 19cm

Fredslilje Ø19cmFredslilje Ø19cmFredslilje Ø19cm
  • Fredslilje Ø19cm
  • Fredslilje Ø19cm
  • Fredslilje Ø19cm
Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.

265,-

Levering til 89,- Kun i byer i eller imellem Storkøbenhavn, Køge og Roskilde

7 på lager

Total:
Pr. stk:
Beskrivelse
Oversigt
Info
Den Mørke Placering

Fredslilje, også kendt som Spathiphyllum, har sine rødder i det nordlige Sydamerika og Mellemamerika, hvor den ofte trives i skyggen under de store træer i regnskoven. Planten er kendetegnet ved sine ovale, mørkegrønne blade og de karakteristiske hvide blomster, som pryder dens høje stilke.

Selvom fredsliljen typisk blomstrer hele sommeren, har den også evnen til at blomstre om vinteren under betingelser med tilstrækkelig luftfugtighed.

Vanding og pasning

Stueplanten er særdeles populære blandt dem, der ikke er mestre i plantepasning, da de er robuste og kræver minimal pleje. Når det kommer til at tage sig af planten, er nøgleelementet vanding, da de trives i fugtige forhold, men undgå at gøre jorden gennemblødt. Det er bedst at opretholde en let fugtig jord.

I løbet af sommerhalvåret anbefales det at vande fredsliljen 2-3 gange om ugen, mens det i vinterhalvåret er tilstrækkeligt med én gang ugentligt. Da fredsliljen trives i høj luftfugtighed, er det en god idé at give den en let forstøvning med en forstøver.

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Videnskabeligt navn

Spathiphyllum

Pottestørrelse

Ø19cm

Den Mørke Placering

Den mørke placering er til de planter der ikke har så store krav til lys, og det er typisk også planter der ikke nødvendigvis vokser specielt hurtigt. Det skal igen slås fast at ingen planter kan overleve uden naturligt lys, men der findes mange planter der trives med relativt lidt lys i løbet af dagen. Den mørke placering er et sted hvor der er begrænset lys i løbet af dagen. Det kan være et nordvendt vindue, eller måske i hjørnet af et rum hvor der er langt til vinduerne. En god tommelfinger regel er, at jo mørkere plantens blade er, jo bedre klarer de sig på en skygget eller mørk placering, da de mørke farver trækker lyset bedre til sig.

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down