Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Dracaena 'Rikki'

Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.

Levering til 89,- Kun i byer i eller imellem Storkøbenhavn, Køge og Roskilde

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Total:
Pr. stk:
Beskrivelse
Oversigt
Info

Dracaenaer er en let plante at passe og pleje, med et flot tropisk udseende. Dracaena bidrager til et godt indeklima, da den er luftrensende. Desuden er den en god "begynder" plante, da den opbevarer vand i stammen som den bruger, hvis man skulle glemme at vande den.

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Vanding

Skal tørre ud imellem vandingerne. Den må ikke få for meget vand, da den ikke trives med konstante våde rødder. Man kan med fordel give bladene jævnligt fugt med en forstøver.

Placering

Undgå at placere den i direkte sollys. Sæt den et sted, hvor den vil få meget indirekte sollys. Lyset bidrager til at holde bladmønsteret pænt.

Inkl. Skjuler

Nej

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down