Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Champost pottemuld i kuffert
4 liter

Champost pottemuld i kuffert
Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.

49,95,-

Levering til 89,- Kun i byer i eller imellem Storkøbenhavn, Køge og Roskilde

36 på lager

Total:
Pr. stk:
Beskrivelse
Info

Champost Pottemuld er specielt udviklet til indendørs potteplanter. Den er velegnet til langt de fleste plantetyper, og så er den helt uden spagnum.

Den består af komposteret plantemateriale fra nåleskov (skovmuld) blandet med Champost Jordforbedring samt kompost af pileflis og kalvemøg. Blandingen er nøje sammensat, så næringsstofindholdet sikrer optimal plantevækst. Vi har tilsat kalk for at regulere jordens surbundsgrad (pH). Lergranulatet hjælper med at holde jorden fugtig i længere tid. Samtidig bidrager det til en mere porøs jord, og har desuden en fin og luftig struktur, der giver planterødderne gode betingelser for at udvikle sig.

Kufferten indeholder 4 liter pottemuld og er beregnet til dig, som har små planteopgaver eller til dig, som har købt en stor plante, der skal pottes. Den kan fint anvendes som en værtindegave sammen med en smuk plante og eventuel en krukke. Efter brug af jorden kan kufferten genbruges til opbevaring af skriveredskaber, legetøj, haveredskaber, som saks, handsker, frø osv. eller den kan sorteres med papaffaldet.

Yderligere information

Mærke

Champost

Størrelse

4 liter

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down