Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- 
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Bøg
Fagus Sylvatica 80-120cm
Barrod

Bundt af 10 stk.

Ikke på lager

Denne vare har gratis levering

Beskrivelse
Bøg
Info

Barrodsbøg Fagus Sylvatica er en meget populær hækplante, da den er flot hele året rundt. Den har sine flotte grønne blade som bliver til orange/brune op til vinteren. Bøg er specielt god til at afskærme og danne læ netop fordi den beholder sine blade. Bøg trives godt i de fleste jordtyper og tåler både skygge og vind. Når barrodsbøgen har vokset sig til ønsket størrelse, har den en stærk stamme og kan derfor være mere udfordrende at klippe i toppen, i forhold til en ligusterhæk. Vi anbefaler at klippe den 2 gange om året, juni og til vinter. Den trives godt i almindelig god, næringsrig og veldrænet havejord.

Sælges i bundter af 10 stk.

Bøgehæk

Bøg er en løvfældende hæk, som beholder de fleste af sine blade vinteren over. Den får flotte grønne blade i foråret, som i efteråret skifter til orange/brunlige nuancer. Den trives i både sol og halvskygge.

PLANTNING
Grav en rende hvor jorden er løsnet både i dybden og bredden svarende til 2 gange potten/klumpens højde, svarer normalt til omkring 2 spadestik (40cm). Vi anbefaler at iblande komposteret kogödsel/jordforbedring og Bio planteaktivator i renden inden plantning, Planterne skal være gennemvædet inden plantning. De må ikke plantes dybere end at jorden lige dækker jordklumpen med max 1-2 cm jord. Vigtigt at jorden bliver trykket godt til omkring klumpen hele vejen rundt. Der vandes til slut grundigt

VANDING OG PASNING
Det er vigtigt, at en ny bøgehæk får rigeligt med vand i de første år. Vi anbefaler at du vander grundigt 1 til 2 gange om ugen, med mindre der er væsentlig nedbør. Grundig vanding betyder at jorden er fugtig/våd 25-30 cm nede. Du må dog aldrig vande hækken hver dag, da en konstant fugtig jord vil forhindre, det naturlige luftskifte i jorden. Vi anbefaler at man udlægger en siveslange for at spare tid og vand. Det anbefales at klippe hækken i siderne løbende, da den derved vil forgrene sig bedre, og give en tæt hæk. Giv hækken gødning 1-2 gange om året med en blandingsgødning f.eks. hæk-og stedsegrøngødning

GROGARANTI
Vi giver 1 års grogaranti på alle planteskoleplanter hjemmehørende i og/eller egnede til det danske klima – udplantede i jorden. Forudsætning for Grogaranti er fremvisning af købsbevis og at kunne sandsynliggøre en passende plantning og vedligeholdelse af gode vækstbetingelser.

Yderligere information

Højde

Hæktype

Barrodshæk

Anbefalet pr. meter

4-5 stk.

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down