Levering af planter i Storkøbenhavn, Køge & byer imellem - Kun 89,- hver torsdag
0,-

Kurv

Sikker betaling
0

Begonia 'Maculata'

Begonia 'Maculata' er kendt for sit unikke og speciale udseende. Det er en forholdsvis let plante at holde, og med den rigtige kombination af lys og vand, vil den vokse sig stor og kraftig.
Varen kan variere fra billedet. Planter er levende og unikke, der findes derfor aldrig to identiske.
Se om vi leverer denne vare i din by

105,-

Indtast postnummer for at se om vi leverer denne vare i dit område.

Ikke på lager

Oversigt
Info

Stueplanter

Levende grønne og blomstrende planter er bare én af mange måder vi kan give ekstra liv til indretningen. Stueplanter kan i et eller andet omfang betragtes som levende skulpturer, og da der findes mange forskellige sorter og størrelser, er der masser af spændende måder at personliggøre sit hjem. Det kan være en god idé at vide hvor i hjemmet man skal have en ny plante, inden man går ud og køber, da de mange forskellige slags planter har vidt forskellige trivsels forhold. Det er altid ærgerligt at komme hjem med en plante der kræver rigtig meget lys hele dagen, hvis nu man bor i lejlighed med udelukkende nordvendte vinduer. Planter bidrager også til indeklimaet, og nogle stueplanter har endda specielle egenskaber, som eksempelvis kan hjælpe på bedre søvn og snorken, eller lign. Men studier viser faktisk at et grønt hjem også gør os gladere. Det at få naturen med indenfor, hjælper med at aktivere en masse sanseindtryk, og så bliver det jo lidt en slags hobby at passe og pleje sine planter. Så kan man jo se alt kærligheden give pote når der skyder nye blade eller blomster.

Yderligere information

Højde m. potte

30-40cm

Pottestørrelse

Ø 14

Vanding

Skal vandes når de øverste par centimeter føles tørre, og vandes gerne fra bunden af (sæt potten i vand og lad den stå i 10-20minuter). Man kan med fordel overbruse den med en forstøver, et par gange om ugen.

Placering

Lys placering med masser af indirekte lys, undgå direkte sol.

Inkl. Skjuler

Nej

Lignende varer

cartphone-handsetmenuchevron-down
Memory: 78MB (3.81% of 2048MB)